Gratis verzending vanaf €65,- binnen NL

Wat Kristallen zijn en hoe ze werken.

Kristallen zijn magisch, een cadeautje van moeder natuur!

Ze bestaan net als wij uit mineralen, een mineraal is een natuurlijk gevormde stof die uit een soort molecuul bestaat. Bijvoorbeeld:

ijzer en calcium.  Iedere steen heeft zijn eigen kleur en functie.

Edelstenen bestaan uit een of meerdere mineralen en hebben een hardheid van 8, 9 of 10 Mohs.

Kristallen zijn zachter en bestaan uit een mineraal. Stenen bestaan uit meerdere mineralen. Die zie je terug in de verschillende kleuren van een steen. Mineralen zijn vaste stoffen die op natuurlijke wijzen zijn gevormd. Alle stenen bestaan uit samengeklonterde mineralen.

Alle stenen zijn door moeder natuurlijk gemaakt en daarom moeten we ze ook met liefde behandelen net zo als een plant of boom die hebben ook aandacht nodig. Natuurlijk kun je ook kristallen kopen omdat je ze gewoon mooi vindt voor in je interieur als eyecatcher. Koop je een kristal van wegen zijn krachten dan is het goed om er vaak bij stil te staan en even een momentje voor jezelf te nemen. Ga je focussen op wat je wil van de steen en je zult zien dat hij je dit kan brengen. Vergeet niet af en toe de steen te ontladen en op te laden doe dit met gevoel en ga af op je intuïtie wanneer je denkt dat dit nodig is.  Als je een steen kwijt raakt is dit een teken dat de steen zijn werk heeft gedaan en heb je deze niet meer nodig. 

 


Edelstenen: Kracht, Rust, Balans en Positiviteit


BLOG....


Kristallentherapie bij kinderen.

In een kinderkamer is er rust, warmte en veiligheid . Kristallen kunnen daarin ook een mooie rol spelen. De stenen zorgen ervoor dat de kinderen die in deze ruimte spelen en slapen zich veilig zullen voelen. Let op dat de stenen niet te klein zijn dan is er kans op verstikking!

 

Deze stenen zijn GESCHIKT voor in de kinderkamer:

Amethist, Kunziet, Zwarte Toermalijn, Maansteen, Rozenkwarts, Seleniet, Blauwe Chalcedoon, Tijgeroog, Aventurijn, Opaline, Blauwe Calciet en Barnsteen.

 

Veel kinderen voelen zich aangetrokken tot edelstenen van wegen hun mooie kleuren en schittering.

Laat ze dan ook altijd op hun eigen intuïtie afgaan en zelf een steen uitzoeken. Voor baby's is Barnsteen een goede steen deze zorgt ervoor dat ze minder last hebben van hun tandjes die moeten doorkomen, Amethist is een goede steen om hun een goede nachtrust te bieden deze steen werkt rustgevend. Amethist werkt ook goed tegen nachtmerries. Rozenkwarts zorgt voor Liefde en vrede en zwarte toermalijn geeft een schild tegen negatieve energie.