Verzenden en retourneren

GRATIS VERZENDING
Bestellingen binnen Nederland en naar België worden boven €100,- gratis verzonden.

LEVERING
Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling automatisch een email van Bij Fanny met je orderbevestiging.
(Check je SPAM map even als je de mail niet hebt ontvangen.)
Wanneer ik je pakketje ingepakt heb en het aan DHL of PostNL overgedragen is, , krijg je een mailtje waar je Track & Trace code in staat.

De producten worden meestal binnen 3 dagen na ontvangst van betaling verzonden (behoudens speciale omstandigheden, denk hierbij aan drukke periodes zoals rond Black Friday en de feestdagen).
De verzendkosten in Nederland van brievenbuspakjes zijn €5,24 de grotere pakketjes zijn €6,95

Bij Fanny verzendt altijd met Track & Trace code zodat je je pakketje kunt volgen.
Bij Fanny is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

 

RETOURNEREN
Niet tevreden met je bestelling? Je kunt de producten retour sturen.
Voeg bij de retourzending alsjeblieft de volgende gegevens en lees deze pagina goed door.

Naam:
Ordernummer:
Welke producten komen er retour:
Reden van retour:

Het geld wordt teruggestort op de rekening waarmee is betaald. Dit doe ik als de producten onbeschadigd en ongebruikt weer bij ons binnen zijn. Na aankomst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. De retourzending is voor eigen kosten, en is op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijt raken onderweg kan ik hier niks meer mee. Zorg dus dat de producten extra goed zijn verpakt (in een doosje, en niet in een envelop) en het liefst met Track & Trace worden verzonden. Zodra de retourzending bij ons binnen is duurt het +/- 10 dagen voordat deze is verwerkt en het geld terug op je rekening staat. Als je originele bestelling boven de €100,- was en je dus geen verzendkosten hebt betaald, is het volgende van toepassing:

- Is het bedrag van je bestelling na de retour nog steeds boven de €100,-, dan gebeurt er niks.
- Is het bedrag van je bestelling na de retour minder dan €100,- dan heb je geen recht op de gratis verzending meer. Het verschuldigde bedrag wordt afgetrokken van het bedrag dat naar je over wordt gemaakt.

Je kunt het retourpakket verzenden naar:

Bij Fanny

Terbaansweg 2A

6044 VW Roermond

Ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een ander product wilt ontvangen, kun je een nieuwe order te plaatsen.

Nogmaals; vergeet niet je ORDERNUMMER en je NAAM te vermelden bij je retourzending. Zonder deze informatie kan ik je retourzending niet verwerken.