Op 6 en 7 Juni zijn wij er even op uit! Pakketjes gaan vanaf donderdag 8 juni op de post!

Deze set is speciaal voor op de baby of kinderkamer en bestaat uit de stenen: Blauwe calciet, Rozenkwarts en Seleniet. Leg de stenen in de kamer (buiten bereik van kinderen) voor een goede nachtrust en een vredige energie. Incl knuffelbeer en bewaar flesje.

Blauwe calciet 

¨Maakt geestelijk sterk & geeft rust¨

Deze steen wordt gebruikt voor de keel chakra.

Blauwe calciet helpt liefdevol te handelen en geeft zelfacceptatie. Verlaagt de bloeddruk en normaliseert hartritme. Verminderd pijn in het algemeen en helpt bij overgevoeligheid. Geeft vertrouwen , energie en motivatie.

Sterrenbeeld = Kreeft 

 

Rozenkwarts 

''Universele liefde & verlangen''

wordt gebruikt voor de hart chakra.

Rozenkwarts is een lieve en zachte steen en dus ook ideaal voor kinderen en babyś. Deze steen geeft liefde om van jezelf te houden en van andere. Hij kalmeert en troost je. Rozenkwarts heeft een positief effect op je nachtrust en is daarom ook ideaal voor op een kinderkamer. Rozenkwarts versterkt de vriendschap en heelt het hart. Tevens werkt hij goed tegen heimwee en tegen jaloezie . Vermindert buikkramp ook bij babyś.

Sterrenbeeld = Weegschaal

 

Seleniet ( ook wel engelensteen genoemd )

is een zachte steen met een prachtige magische parelmoerglans. Dit is een zeer sterke meditatiesteen en reinigt de aura. Deze steen brengt rust en balans en is daarom ook ideaal op de slaapkamer. Seleniet ondersteund bij epilepsie en houd ook de borstvoeding op gang. Wordt niet voor niets DE engelensteen genoemd het versterkt het engelenbewustzijn en brengt je zo dichter bij het communiceren met engelen. 

Sterrenbeeld = Stier 

 

NIEUW!

Crystal Surprise capsule

€ 5,00
NIEUW!

Crystal Surprise capsule

€ 5,00

Naast de bekende Mystery box, een doos vol verrassingen is er nu de Crystal Surprise capsule! 

Laat je verrassen en win mooie prijzen! In iedere capsule zit een tekst met het gene dat jij hebt gewonnen ( 1 capsule = 1 item ) Er zijn veel verschillende items te winnen ( zie voorbeeld op de foto ) maar er zijn nog veel meer prijzen te winnen onder andere ook hangertjes, geode, ruwe stukken en meer. 

Give it a try! which gemstone would like to go to you??

Als je het leuk vindt mag je bij opmerkingen aangeven als je wilt zien welke je hebt gewonnen via TikTok.

Let op: Het is niet mogelijk om je gewonnen prijs te ruilen, ook niet wanneer je deze dubbel hebt. Elke steen is uniek en misschien is het een teken dat je juist die steen extra hard nodig hebt.

Mysterie box

€ 25,00

Mysterie box

€ 25,00

De Mystery box!

Een doos vol verassingen voor jezelf of om cadeau te doen. Alles wordt intuïtief voor je samengesteld en met liefde ingepakt. Mochten er wensen zijn , bijvoorbeeld welke edelstenen je liever niet wilt of waar we rekening mee kunnen houden laat het vooral even weten bij "opmerkingen"

Je kunt ook aangeven of je van hekserij, wierook of sieraden houd. Dan proberen we hier rekening mee te houden.

Er zijn 5 varianten Mystery boxen.

€25,-, €50,-, €75,-, €100,- en €150,-

Iedere box is anders en uniek! Er kunnen items vanuit de webshop in zitten maar ook items die er nog niet op staan.

Alle items worden apart ingepakt met benaming.

Laat je verassen!