Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL en naar BE!♡

Lampen & Theelichthouders 


Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van stukken natuurlijk roze zoutkristal uit de zoutmijnen van het Himalayagebergte. Ze worden vaak gebruikt als decoratieve lampen en worden verondersteld verschillende voordelen te bieden voor de luchtkwaliteit en het welzijn van mensen. Hier zijn enkele van de mogelijke effecten van een Himalaya kristalzout lamp:

 1. Luchtreiniging: Een van de meest genoemde voordelen van Himalaya zoutlampen is hun potentieel om de luchtkwaliteit in een ruimte te verbeteren. Ze trekken vocht aan uit de omgeving, en het verwarmen van het zout door het lampje zou dit vocht verdampen. Hierdoor zou de lamp allergenen, bacteriën en andere verontreinigende stoffen uit de lucht kunnen aantrekken en vasthouden.

 2. Negatieve ionen: Het wordt beweerd dat Himalaya zoutlampen negatieve ionen in de lucht kunnen vrijgeven wanneer ze worden verhit door het lampje. Negatieve ionen worden geassocieerd met het neutraliseren van positieve ionen (die bijvoorbeeld worden geproduceerd door elektronische apparaten) en kunnen bijdragen aan een schonere lucht en een gevoel van welzijn.

 3. Ontspanning en sfeer: Veel mensen vinden de zachte, warme gloed van een Himalaya zoutlamp rustgevend en ontspannend. Het kan helpen bij het creëren van een gezellige en comfortabele sfeer in huis.

 4. Positieve energie: In de wereld van kristallen wordt roze zoutkristal geassocieerd met liefde, harmonie en positieve energie. Sommige mensen geloven dat het hebben van een zoutlamp in huis kan bijdragen aan het bevorderen van een positieve omgeving.

Hoewel er veel positieve getuigenissen zijn over de effecten van Himalaya zoutlampen, is het belangrijk om te onthouden dat wetenschappelijk bewijs voor sommige van deze beweringen beperkt is. De invloed van zoutlampen kan sterk variëren van persoon tot persoon en kan afhangen van factoren zoals de grootte van de lamp, de luchtstroom in de ruimte en individuele gevoeligheid.

Als je geïnteresseerd bent in het gebruik van een Himalaya zoutlamp, kun je er zeker een proberen en zelf ervaren welke effecten het heeft op je welzijn en omgeving.

 


Uitverkocht

Amethist cluster theelicht

€ 65,00
Uitverkocht

Amethist cluster theelicht

€ 65,00

Ongeveer 12 x 14 cm

Amethist is een paarse kwartssteen die bekend staat om zijn kalmerende, beschermende en spirituele eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met ontspanning, intuïtie en het openen van hoger bewustzijn. Hier zijn enkele van de mogelijke effecten en werkingen van Amethist:

 1. Ontspanning en Stressvermindering: Amethist staat bekend om zijn kalmerende energie. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, waardoor je een gevoel van ontspanning ervaart.

 2. Intuïtie en Spirituele Groei: Amethist wordt vaak gebruikt om intuïtie en spirituele groei te bevorderen. Het kan helpen om diepere inzichten te verkrijgen en je te verbinden met je innerlijke wijsheid.

 3. Bescherming en Reiniging: Amethist wordt gezien als een krachtige beschermende steen die kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en entiteiten. Het kan ook helpen bij het zuiveren van je energieveld.

 4. Dromen en Slaap: Amethist wordt soms gebruikt om dromen en slaap te bevorderen. Het kan helpen bij het verminderen van slapeloosheid en het bevorderen van rustgevende dromen.

 5. Emotionele Balans: Amethist kan helpen bij het creëren van emotionele balans. Het kan helpen bij het verzachten van negatieve emoties en het bevorderen van innerlijke rust.

 6. Helder Denken en Focus: Amethist wordt soms gebruikt om helder denken en mentale focus te bevorderen. Het kan helpen om afleiding te verminderen en mentale helderheid te vergroten.

 7. Spirituele Bescherming: Vanwege zijn associatie met het derde oog en de kruinchakra wordt Amethist gebruikt voor spirituele bescherming en het openen van hoger bewustzijn.

 8. Verbinding met Hogere Zelf: Amethist kan je helpen om een diepere verbinding met je hogere zelf en je spirituele pad te ervaren.

Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van kristallen subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Als je Amethist wilt gebruiken, neem dan de tijd om te observeren hoe het op jou reageert en hoe het je welzijn kan beïnvloeden.


Ongeveer 16 x 11 cm 

Wat is Zeoliet?

 • Zeolieten zijn een groep van natuurlijke aluminosilicaten die vaak worden aangetroffen in vulkanisch gesteente en sedimentaire formaties. Ze worden gevormd door vulkanische activiteit en kunnen een poreuze structuur hebben met holtes die water en andere moleculen kunnen vasthouden.

Eigenschappen en Gebruik:

 • Zeolieten hebben unieke eigenschappen, zoals hun absorberende en adsorberende vermogen, waardoor ze nuttig zijn in verschillende toepassingen.
 • In industriële en commerciële settings worden zeolieten gebruikt als katalysatoren, ionenwisselaars, adsorbenten voor het zuiveren van lucht en water, en zelfs in diervoeding.

Energetische Eigenschappen en Werking:

 • In de wereld van kristalhealing worden zeolieten gezien als stenen die energetisch reinigen en zuiveren. Ze worden vaak gebruikt om negatieve energieën en stralingen te absorberen en te transformeren.

Emotioneel Evenwicht en Reiniging:

 • Zeolieten worden soms gebruikt om emotioneel evenwicht te bevorderen en om negatieve emoties te helpen absorberen en transformeren.

Fysieke Reiniging en Ontgifting:

 • Vanwege hun absorberende eigenschappen kunnen zeolieten helpen bij het ontgiften van het lichaam door schadelijke stoffen te binden en te verwijderen.

Gebruik en Toepassing:

 • Zeolieten kunnen worden gebruikt als stenen voor meditatie om te helpen bij energetische zuivering en balans.
 • Ze kunnen worden geplaatst in ruimtes die behoefte hebben aan energetische reiniging, zoals werkplekken of slaapkamers.
 • Er zijn verschillende soorten zeolieten met unieke eigenschappen, dus het is goed om onderzoek te doen naar het specifieke type zeoliet dat je wilt gebruiken en de best practices voor het gebruik ervan.

Onthoud dat de werking van stenen en mineralen subjectief kan zijn en kan variëren afhankelijk van persoonlijke overtuigingen en ervaringen. Als je Zeoliet wilt gebruiken, neem dan de tijd om te experimenteren met zijn energie en te observeren welke voordelen het voor jou kan hebben.

Ongeveer 12 x 10 cm 

Groene Aventurijn staat bekend om zijn specifieke eigenschappen en werking, die vaak gericht zijn op emotioneel welzijn, kansen en hartgerelateerde aspecten. Hier zijn enkele van de specifieke effecten en werkingen van Groene Aventurijn:

 1. Welvaart en Geluk: Groene Aventurijn wordt vaak geassocieerd met geluk en welvaart. Het wordt beschouwd als de "steen van kansen" en wordt gebruikt om positieve omstandigheden aan te trekken en welvaart te vergroten.

 2. Kalmte en Stressvermindering: Deze steen heeft een kalmerende en ontspannende energie. Het kan helpen om stress te verminderen, angstgevoelens te verzachten en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

 3. Emotioneel Evenwicht: Groene Aventurijn wordt gebruikt om emotioneel evenwicht te bevorderen. Het kan helpen om negatieve emoties zoals woede, verdriet en irritatie te verzachten en een gevoel van harmonie te creëren.

 4. Hartchakra-opening en Liefde: Als een hartchakra-steen kan Groene Aventurijn helpen om liefde, compassie en mededogen te vergroten. Het kan helpen om oude emotionele wonden te helen en ruimte te maken voor liefdevolle verbindingen.

 5. Zelfvertrouwen en Optimisme: Groene Aventurijn wordt gebruikt om zelfvertrouwen te vergroten en een positieve kijk op het leven te bevorderen. Het kan helpen om negatieve denkpatronen en zelftwijfel te verminderen.

 6. Bescherming tegen Elektromagnetische Straling: Sommige mensen gebruiken Groene Aventurijn als een schild tegen elektromagnetische straling, zoals die wordt uitgezonden door elektronische apparaten.

 7. Genezing en Gezondheid: Deze steen wordt soms gebruikt om het fysieke welzijn te ondersteunen. Het kan helpen om het immuunsysteem te versterken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van kristallen subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Als je Groene Aventurijn wilt gebruiken, neem dan de tijd om te observeren hoe het op jou reageert en hoe het je welzijn kan beïnvloeden.

Deze gaan per stuk.

Ongeveer 8 cm 

Aragoniet is een kalksteenachtige kristalvorming die voorkomt in diverse kleuren, zoals wit, geel, oranje, roze en bruin. Het staat bekend om zijn aardende en stabiliserende eigenschappen. Hier zijn enkele van de mogelijke effecten en werkingen van Aragoniet:

 1. Aarding en Stabiliteit: Aragoniet wordt vaak gebruikt om aarding en stabiliteit te bevorderen. Het kan je helpen om verbonden te blijven met de aarde en in het hier en nu te zijn.

 2. Energie en Vitaliteit: Aragoniet staat bekend om zijn energieke eigenschappen. Het kan je energieniveau verhogen en je vitaliteit stimuleren.

 3. Emotionele Balans: Aragoniet kan helpen bij het creëren van emotionele balans. Het kan helpen om negatieve emoties te verzachten en een gevoel van rust te bevorderen.

 4. Stressvermindering: Aragoniet wordt soms gebruikt om stress en spanning te verminderen. Het kan een gevoel van kalmte en ontspanning bevorderen.

 5. Focus en Concentratie: Aragoniet kan helpen bij het bevorderen van focus en concentratie. Het kan je helpen om helderder te denken en je gedachten te organiseren.

 6. Creativiteit en Expressie: Aragoniet wordt geassocieerd met creativiteit en zelfexpressie. Het kan helpen om je creatieve ideeën te uiten en je artistieke kant te ontwikkelen.

 7. Stimuleren van Geduld: Aragoniet kan helpen om geduld te ontwikkelen en te cultiveren. Het kan je helpen om met meer geduldige en begripvolle houding te reageren op situaties.

 8. Basischakra en Stabiliteit: Aragoniet wordt vaak geassocieerd met het basischakra (eerste chakra) en kan helpen bij het versterken van je basis, veiligheid en overlevingsinstincten.

Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van kristallen subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Als je Aragoniet wilt gebruiken, neem dan de tijd om te observeren hoe het op jou reageert en hoe het je welzijn kan beïnvloeden.

Uitverkocht

Groene Aventurijn lamp ruw

€ 60,00
Uitverkocht

Groene Aventurijn lamp ruw

€ 60,00

Incl snoer en lampje. 

Groene Aventurijn staat bekend om zijn specifieke eigenschappen en werking, die vaak gericht zijn op emotioneel welzijn, kansen en hartgerelateerde aspecten. Hier zijn enkele van de specifieke effecten en werkingen van Groene Aventurijn:

 1. Welvaart en Geluk: Groene Aventurijn wordt vaak geassocieerd met geluk en welvaart. Het wordt beschouwd als de "steen van kansen" en wordt gebruikt om positieve omstandigheden aan te trekken en welvaart te vergroten.

 2. Kalmte en Stressvermindering: Deze steen heeft een kalmerende en ontspannende energie. Het kan helpen om stress te verminderen, angstgevoelens te verzachten en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.

 3. Emotioneel Evenwicht: Groene Aventurijn wordt gebruikt om emotioneel evenwicht te bevorderen. Het kan helpen om negatieve emoties zoals woede, verdriet en irritatie te verzachten en een gevoel van harmonie te creëren.

 4. Hartchakra-opening en Liefde: Als een hartchakra-steen kan Groene Aventurijn helpen om liefde, compassie en mededogen te vergroten. Het kan helpen om oude emotionele wonden te helen en ruimte te maken voor liefdevolle verbindingen.

 5. Zelfvertrouwen en Optimisme: Groene Aventurijn wordt gebruikt om zelfvertrouwen te vergroten en een positieve kijk op het leven te bevorderen. Het kan helpen om negatieve denkpatronen en zelftwijfel te verminderen.

 6. Bescherming tegen Elektromagnetische Straling: Sommige mensen gebruiken Groene Aventurijn als een schild tegen elektromagnetische straling, zoals die wordt uitgezonden door elektronische apparaten.

 7. Genezing en Gezondheid: Deze steen wordt soms gebruikt om het fysieke welzijn te ondersteunen. Het kan helpen om het immuunsysteem te versterken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van kristallen subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Als je Groene Aventurijn wilt gebruiken, neem dan de tijd om te observeren hoe het op jou reageert en hoe het je welzijn kan beïnvloeden.

Uitverkocht

Rozenkwarts lamp ruw

€ 65,00
Uitverkocht

Rozenkwarts lamp ruw

€ 65,00

Ongeveer 18 cm.

Lamp kan afwijken van de foto. U ontvangt een Rozenkwarts lamp op voorraad. 

Straal de liefde in alle richtingen van je kamer met deze prachtige Rozenkwarts lamp! Uit staat ze ontzettend mooi maar aan geeft ze veel gezelligheid. Incl snoer en lampje.

Rozenkwarts

is een zachtroze kwartssteen die bekend staat om zijn liefdevolle, kalmerende en harmoniserende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met liefde, emotie en het openen van het hartchakra. Hier zijn enkele van de mogelijke effecten en werkingen van Rozenkwarts:

 1. Liefde en Compassie: Rozenkwarts staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde en compassie. Het kan helpen om liefde voor jezelf en anderen te bevorderen en het vermogen om liefde te ontvangen te vergroten.

 2. Emotionele Heling: Rozenkwarts wordt vaak gebruikt voor emotionele heling. Het kan helpen om oude emotionele wonden te helen, verdriet en pijn te verzachten en een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen.

 3. Hartchakra-opening: Rozenkwarts is sterk verbonden met het hartchakra, het energiecentrum dat verantwoordelijk is voor liefde en relaties. Het kan helpen om het hartchakra te openen en liefdevolle verbindingen te bevorderen.

 4. Stressvermindering: Rozenkwarts staat bekend om zijn kalmerende energie. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning, en een gevoel van rust en kalmte creëren.

 5. Zelfacceptatie en Zelfliefde: Rozenkwarts kan je helpen om jezelf te accepteren en lief te hebben zoals je bent. Het kan helpen om zelfvertrouwen en zelfwaardering te vergroten.

 6. Relaties en Communicatie: Rozenkwarts wordt soms gebruikt om relaties en communicatie te verbeteren. Het kan helpen om empathie, begrip en harmonie in relaties te bevorderen.

 7. Troost en Ondersteuning: Rozenkwarts kan dienen als een bron van troost en emotionele ondersteuning, vooral tijdens tijden van verdriet en verlies.

 8. Verzoening en Vergeving: Rozenkwarts kan helpen bij het bevorderen van verzoening en vergeving. Het kan helpen om negatieve gevoelens jegens anderen los te laten en innerlijke vrede te vinden.

Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van kristallen subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Als je Rozenkwarts wilt gebruiken, neem dan de tijd om te observeren hoe het op jou reageert en hoe het je welzijn kan beïnvloeden.

Uitverkocht

Seleniet lamp

€ 58,00
Uitverkocht

Seleniet lamp

€ 58,00

Prachtige seleniet lamp voor de donkere dagen en ideaal voor op de slaapkamer! Incl snoer en lampje.

Seleniet is een prachtige kristalsoort die bekend staat om zijn glanzende witte kleur en zachte uitstraling. Het is een vorm van gips en wordt vaak gebruikt voor spirituele en energetische doeleinden. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van Seleniet:

 1. Uiterlijk: Seleniet staat bekend om zijn glanzend witte kleur en transparantie. Het kan variëren van helder wit tot licht doorschijnend. Seleniet kan voorkomen als kleine stukken, grote platen, torens en andere vormen.

 2. Energetische Zuiverheid: Seleniet staat erom bekend dat het zuiverende eigenschappen heeft. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën uit omgevingen en aura's te verwijderen. Plaatsing van Seleniet in een ruimte kan helpen bij energetische reiniging.

 3. Kalmte en Ontspanning: Seleniet heeft een kalmerend effect en kan helpen bij het bevorderen van ontspanning en vrede. Het kan helpen om stress en spanning te verminderen.

 4. Mentale Helderheid: Seleniet wordt geassocieerd met mentale helderheid en heldere gedachten. Het kan helpen om verwarring en mentale ruis te verminderen.

 5. Spirituele Groei: Seleniet wordt vaak gebruikt in spirituele praktijken om spirituele groei en bewustzijn te bevorderen. Het kan helpen bij meditatie, het openen van het derde oog en het verbinden met hogere bewustzijnsniveaus.

 6. Communicatie met Engelen en Hogere Gidsen: Seleniet wordt soms gebruikt om communicatie met engelen en hogere gidsen te vergemakkelijken. Het kan helpen om intuïtieve boodschappen te ontvangen en te interpreteren.

 7. Verbinding met het Hogere Zelf: Seleniet kan helpen bij het versterken van de verbinding met je hogere zelf. Het kan je helpen om diepere inzichten te verkrijgen en je eigen intuïtie te vertrouwen.

 8. Bescherming: Seleniet wordt soms gebruikt als beschermende steen om negatieve energieën af te weren en een energetische barrière te creëren.

Seleniet is een veelzijdige steen die op verschillende manieren kan worden gebruikt, zoals in meditatie, energiewerk, ruimtezuivering en decoratie. Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van kristallen subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Als je Seleniet wilt gebruiken, neem dan de tijd om te observeren hoe het op jou reageert en hoe het je welzijn kan beïnvloeden.

Uitverkocht

Himalaya kristalzout theelichthouder

€ 6,00
Uitverkocht

Himalaya kristalzout theelichthouder

€ 6,00

Je ontvangt een himalaya zoutsteen theelicht die we op voorraad hebben. Mocht je er zelf een willen uit kiezen dat kan ook neem dam even contact met ons op.

Himalaya kristalzout lampen creëren niet alleen een heerlijke warme sfeer in huis maar zijn ook goed voor onze gezondheid.

Zodra de himalaya zoutlamp of theelichten warm worden stralen deze negatieve ionen af. Dit zal je beter doen concentreren, verhoogd je weerstand, en geeft je een meer uitgerust gevoel.

Deze negatieve ionen verwijderen stoffen in de lucht die ook allergieën kunnen veroorzaken. Tevens helpt deze lamp voor mensen die astma, bronchitis of COPD hebben.

Kortom deze lampen helpen om de lucht binnen in huis te zuiveren.

Uitverkocht

Seleniet theelichthouder

€ 13,00
Uitverkocht

Seleniet theelichthouder

€ 13,00

Deze gaan per stuk.

Ongeveer 580 gram 8 bij 8 cm 

Heerlijk voor in deze donkere wintermaanden.

Seleniet is een prachtige kristalsoort die bekend staat om zijn glanzende witte kleur en zachte uitstraling. Het is een vorm van gips en wordt vaak gebruikt voor spirituele en energetische doeleinden. Hier zijn enkele kenmerken en eigenschappen van Seleniet:

 1. Uiterlijk: Seleniet staat bekend om zijn glanzend witte kleur en transparantie. Het kan variëren van helder wit tot licht doorschijnend. Seleniet kan voorkomen als kleine stukken, grote platen, torens en andere vormen.

 2. Energetische Zuiverheid: Seleniet staat erom bekend dat het zuiverende eigenschappen heeft. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën uit omgevingen en aura's te verwijderen. Plaatsing van Seleniet in een ruimte kan helpen bij energetische reiniging.

 3. Kalmte en Ontspanning: Seleniet heeft een kalmerend effect en kan helpen bij het bevorderen van ontspanning en vrede. Het kan helpen om stress en spanning te verminderen.

 4. Mentale Helderheid: Seleniet wordt geassocieerd met mentale helderheid en heldere gedachten. Het kan helpen om verwarring en mentale ruis te verminderen.

 5. Spirituele Groei: Seleniet wordt vaak gebruikt in spirituele praktijken om spirituele groei en bewustzijn te bevorderen. Het kan helpen bij meditatie, het openen van het derde oog en het verbinden met hogere bewustzijnsniveaus.

 6. Communicatie met Engelen en Hogere Gidsen: Seleniet wordt soms gebruikt om communicatie met engelen en hogere gidsen te vergemakkelijken. Het kan helpen om intuïtieve boodschappen te ontvangen en te interpreteren.

 7. Verbinding met het Hogere Zelf: Seleniet kan helpen bij het versterken van de verbinding met je hogere zelf. Het kan je helpen om diepere inzichten te verkrijgen en je eigen intuïtie te vertrouwen.

 8. Bescherming: Seleniet wordt soms gebruikt als beschermende steen om negatieve energieën af te weren en een energetische barrière te creëren.

Seleniet is een veelzijdige steen die op verschillende manieren kan worden gebruikt, zoals in meditatie, energiewerk, ruimtezuivering en decoratie. Het is belangrijk om op te merken dat de effecten van kristallen subjectief kunnen zijn en variëren van persoon tot persoon. Als je Seleniet wilt gebruiken, neem dan de tijd om te observeren hoe het op jou reageert en hoe het je welzijn kan beïnvloeden.

10 bij 7 cm 

Heb je al een mooie agaatschijf en ligt deze in je kast? Dan is het misschien ook eens leuk om ermee af te wisselen en ze rechtop in deze agaat schijf theelichthouder te zetten met een kaarsje erachter voor een optimaal effect van je agaat schijf! Geeft ook nog eens super gezellige sfeer! 

Agaat schijf niet meegeleverd. Je ontvangt de houten theelichthouder incl theelichtje.

TIP: Neus eens rond in de webshop voor mooie agaat schijven het is ook leuk om eens af te wisselen.

Onze producten dienen niet ter vervanging van medische of andere professionele hulp, zorg of ondersteuning. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een gecertificeerde arts.