Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL en naar BE.


Hi!

 

Wat leuk dat je mijn website komt bezoeken! Ik ben Stephanie from the 90's en ik ben oprichtster van Bij Fanny Wellness & Crystals. Fanny is mijn bijnaam. Ik ben mama van een zoontje geboren in december 2019. Mijn man runt ook zijn eigen bedrijf als timmerman. Naast mijn gezin en werk vind ik het heerlijk om met ons hondje Luna in het park te wandelen en te genieten van wat de natuur te bieden heeft.

 

In 2019 raakte ik zwanger. Het waren spannende tijden en ik zocht een steentje hoop om bij me te dragen...Opeens kwam ik  een winkel tegen waar ze wel 1000 verschillende edelstenen verkochten. Dit had grote indruk op mij gemaakt. Zo ben ik in aanraking gekomen met edelstenen. Ik kocht een maansteen knuffelsteentje en deze heb ik de hele zwangerschap bij me gedragen. Alles verliep gelukkig goed! Toen ik naar het ziekenhuis moest om te gaan bevallen nam ik mijn steentje ook mee die zat in mijn kleine hoofdkussentje. Nadat we als gezin thuis kwamen viel me in dat ik het kussentje was vergeten in het ziekenhuis!  Wat erg! Ik had ze gelijk gebeld maar nergens een spoor van het kussen... Het was verdwenen.... Ze zeggen wel eens " als je een edelsteen verliest heeft deze zijn werk gedaan". En ik moet zeggen hij had me enorm goed geholpen! Tijd voor een nieuwe steen. (En  nog een....) (En nog een.....) Vroeger voelde ik me ook al tot ze aangetrokken. Telkens als ik van het station naar mijn school liep moest ik even het spiritueel winkeltje bezoeken...

Ik besloot om  me er meer in te gaan verdiepen en een opleiding te gaan volgen. Sinds dien ben ik iedere dag bezig met edelstenen en ik vindt het fantastisch! Het geeft mij een goed gevoel om met stenen bezig te zijn dat ik dat graag wil delen met andere!
Mijn kantoor aan huis.

The Crystal Room Shop