Edelstenen voor HSP personen

HSP personen zijn erg gevoelig voor prikkels. Ze voelen snel de emoties van andere personen en nemen deze op, fel licht drukte of harde muziek kan veel stress, verdriet en boosheid veroorzaken. Met behulp van edelstenen kunnen deze gevoelens weer in balans komen en zullen alle prikkelingen minder hard binnenkomen. Leg de edelstenen op je nachtkasje, onder je hoofdkussen, draag ze bij je of mediteer met de edelstenen. Bij intensief gebruikt van de edelstenen is het aan te raden ze af en toe te ontladen en weer op te laden meer hierover vindt je bij ontladen en opladen onder de knop INFO kristallen. Deze edelstenen ondersteunen wanneer je hoog gevoelig bent.

*Labradoriet: hersteld de aura en geeft een realistische kijk op het leven. Helpt bij vastzittende spieren, groeistoornissen, en bij overspannenheid. Een krachtige beschermer tegen negatieve energieën. Labradoriet zorgt ervoor dat je minder gefocust bent op wat er om je heen gebeurd. De steen vermindert angst en geeft kracht.

*Amethist: merkt rustgevend en is een goede steen om mee te mediteren. Hij helpt je te ontspannen en zorgt ervoor dat je prikkels beter kunt verwerken. Tevens zorgt Amethist ervoor dat je beter kunt slapen en vermindert hoofdpijn.

*Blauwe Calciet: maakt je geestelijk sterk en geeft rust in je hoofd. Blauwe Calciet helpt je liefdevol te handelen en geeft zelfacceptatie. Normaliseert het hartritme en helpt bij overgevoeligheid. Geeft je vertrouwen, energie en motivatie. 

*Zwarte toermalijn:  beschermd je tegen negatieve stralingen en energieën.

Deze steen verminderd negatieve gedachten en lost blokkades door stralingen op. Zwarte toermalijn geeft je doorzettingsvermogen en laat je sterk aarden, zo sta je stevig in je schoenen.

*Celestien: brengt structuur in het leven en maakt de geest open voor nieuwe plannen. Tevens zorgt deze steen ervoor dat we kunnen loslaten en brengt kalmte en rust.

Werkt spierontspannend en bevordert de spirituele ontwikkeling. Celestien wordt ook wel engelensteen genoemd, omdat hij ervoor zorgt dat je makkelijker in contact kunt komen met engelen en gidsen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.