Onze agenda met ingeplande evenementen, markten en beurzen. 


HXTIVAL

Welkom op HXtival – Laat je betoveren door ons magische festival!

Kom naar het magische HXtival op 1 juni 2024 en beleef een dag vol inspiratie, creativiteit en verbinding op de sprookjesachtige Verbindingsboerderij in Westerbeek. Ontdek een wereld van mogelijkheden en laat je betoveren door de magie van ons unieke festival. 

Word onderdeel van de magie:

HXtival is een festival voor iedereen, een plek waar betovering en inspiratie samenkomen. Of je nu een spirituele zoeker bent, een kunstliefhebber, een levensgenieter of gewoon op zoek bent naar een dag vol plezier, HXtival biedt voor ieder wat wils.

Reserveer jouw plekje op HXtival en maak deel uit van deze bijzondere dag. Durf jezelf te verbinden, te groeien en te genieten op HXtival – Waar magie en inspiratie samenkomen!

Locatie:
Verbindingsboerderij De Koolberg
Koolberg 3 – Westerbeek

Van 14:00 tot 21:00

 


Na groot succes, dit jaar deel 2 van ons (gratis) pop-up festival voor kinderen! 
Ook dit jaar gevuld met poppenspelers, verhalen vertellers, creatieve workshops, muziek&dans, leer over bijen of andere dieren, leuke spulletjes die je kunt kopen, lekker eten en leuke kraampjes!

Kortom daar wil je bij zijn!  Tot dan!


Evenement info

 

Op 29 & 30 juni 2024 vindt de 8e editie plaats van “El Mundo Fantasia” De wereldtuinen van Mondo Verde Landgraaf worden op deze dagen omgetoverd tot een omgeving waar de wereld van de Fantasy ,Cosplay, Steampunk & Anime/ Manga tot leven komt! Beleef en geniet van een fantastische dag in een geweldig park en bekijk “ The Steampunk, Fantasy & Cosplay World in Two Day’s!

Zaterdag 29 juni (10:00u-19:00u) & zondag 30 juni 2023 (10:00u-18:00u) zal het park zijn deuren openen voor al zijn bezoekers, Cosplay, Fantasy, Anime/ Manga & Steampunk fans!

Tickets zijn inclusief “All you can eat”! Zie praktische info voor meer informatie.