Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL en naar BE.

Wat is Young Living?

Een beter leven met de kracht van de natuur

 

Bij Young Living staat de puurheid en kwaliteit van hun essentiële oliën al meer dan 25 jaar voorop. Zij hebben dan ook, als enige essentiële olie leverancier ter
wereld, hun eigen boerderijen (8 stuks in totaal) die overal ter wereld te vinden zijn.  Young Living besteedt geen enkel proces uit in de ontwikkeling van hun producten.

Zo kunnen ze vanaf het begin tot aan het eind van het productieproces de puurheid en authenticiteit van hun essentiële oliën controleren en waarborgen.

Dit vormt het unieke gepatenteerde Seed to Seal proces dat bestaat uit de
volgende vijf stappen:

Zaad (Seed): Krachtige, effectieve, essentiële oliën zijn afkomstig van zaden en planten die worden gecontroleerd op hun vermogen om kwalitatief hoogwaardige essentiële oliën te produceren. De zaden die Young Living gebruikt zijn geselecteerd op hun wetenschappelijk bewezen vermogen om planten te worden met de hoogst mogelijke niveaus van bio-actieve stoffen.

Teelt (Cultivate): 
Door de teelt op de acht Young Living boerderijen, heeft Young Living zich het creëren van zuivere, krachtige essentiële oliën helemaal eigen gemaakt. Het bedrijf neemt haar kennis mee over de hele wereld naar zusterboerderijen die werken met hetzelfde Seed to Seal principe, zodat zeker is dat hun groeiprocessen voldoen aan Young Living’s strenge kwaliteitsnormen.

Destilleren: 
Young Living combineert oude en moderne destillatie technieken, bij een lage druk en temperatuur om de heilzame plantaardige grondstoffen van elke geoogste partij te behouden tijdens de eerste en enige destillatie.

Testen: 
Elke essentiële olie moet Young Living ‘s eigen strenge testen passeren om ervoor te zorgen dat de optimale bio-actieve natuurlijke stoffen aanwezig zijn. Young Living gebruikt hiervoor eigen interne laboratoria, aangevuld met controles door derde partijen. Zo wordt geborgd dat er aan de internationale zuiverheid- en potentienormen wordt voldaan en beter nog, dat deze worden overtroffen.

Verzegelen (Seal): Young Living voltooit het Seed to Seal proces door elk flesje met etherische olie zorgvuldig af te sluiten en te inspecteren alvorens ze wereldwijd naar hun leden te vervoeren.


Wat is het verschil met andere merken?


Het verschil zit in de kwaliteit van de oliën en de diffusers. De oliën van Young Living zijn 100% puur en natuurlijk. Dat houdt in dat ze enkel en alleen de olie bevatten. Dat klinkt misschien gek, maar er zijn veel bedrijven die de olie aanvullen met een andere vette olie (bijvoorbeeld amandelolie) en dat verzwakt de werking, waardoor je veel meer nodig hebt en uiteindelijk duurder uit bent. Je mag helaas al vanaf 5% essentiële olie iets een essentiële olie noemen. Door het Seed to Seal proces van Young Living garanderen zij als enige essentiële olieleverancier de hoge kwaliteit.

Ook bij de diffuser is de kwaliteit van groot belang. Dit zorgt er namelijk voor dat de olie met de juiste trilling wordt afgebroken en een therapeutische werking kan hebben. 

De goedkopere diffusers zijn daarnaast ook vaak van een slechtere kwaliteit plastic gemaakt, waardoor de sterke citrusoliën het plastic kan oplossen. Je ademt vervolgens dit plastic in, wat niet goed is voor de gezondheid. De kwaliteit van de diffuser én de oliën is dus van groot belang!

Het gebruik van de olien;
Diffusen:  alle oliën zijn geschikt om te diffusen. Heerlijk geuren combineren om fysieke en mentale ondersteuning te ervaren.

Op de huid:  veel van onze etherische oliën zijn veilig en geschikt voor de huid. Mocht je huid gevoelig zijn, kun je er voor kiezen om de olie te verdunnen met een draagolie.

Inname:  we hebben gelatinecapsules die je kunt vullen met onze olies. En we hebben ook een complete Plus-olie lijn die veilig toegevoegd kan worden aan drinken en in gerechten verwerkt kan worden.

Starterskit al vanaf €185,-

Een starterskit is een persoonlijk samengestelde kit door Young Living om kennis te maken met de oliën. In dit pakket zitten een diffuser ( keuze uit dewdrop, desert, lantarn of aria) en 12 inzetbare oliën.


⁃ Panaway: ontspannend voor spieren en gewrichten, focus en concentratie.
⁃ Copaiba: versterkt andere geuren, bij doorkomende tandjes van je kind.
⁃ Lavender: kalmerend en bevordert slaap, verzacht geïrriteerde huid.
⁃ Stress away: relaxen en ontspannend, goede nachtrust.
⁃ Orange: piekeren, vreugdevol gevoel, weerstand, spijsvertering.
⁃ Lemon: positief voor emoties, zuiverend, onzuivere huid & pukkels, luchtwegen.
⁃ Digize: algehele spijsvertering, opgeblazen gevoel en slijmafvoer.
⁃ Purification: werkt zuiverend op meerdere gebieden, spijsvertering & slijmafvoer.
⁃ Thieves: bacteriën, virussen en schimmels, weerstand boosten.
⁃ R.C: luchtwegen en ademhaling, slijm afvoeren, weerstand boosten.
⁃ Peppermint: focus en concentratie, spijsvertering, verkoelend.
⁃ Frankinsence: huid en immuunsysteem, werkt aardend, littekens, meditatie en yoga.

Maar daarnaast ook:

⁃ twee zakjes nyngxia Red, een superfood voedingssupplement
⁃ Tien kleine 2ml flesjes om olie in te doen handig om mee te nemen
⁃ Een roller dopje die je kunt gebruiken op de flesjesDoor dit starterkit aan te schaffen krijg je ook een eigen account bij Young Living. Met vele voordelen! Je kunt alles via inkoopprijs inkopen en kortingen met ongeveer 24% En je krijgt toegang tot het online platform Blooming Blends (Facebook), hier kun je mee genieten van ervaringen van andere olie liefhebbers.

Ook komen hier regelmatig recepten voorbij, of worden olies helemaal uitgelegd.
 

Wist je dat:
De moleculen van essentiële oliën na 22 seconden de hersenen hebben bereikt?
Of na 2 minuten al waarneembaar is in het bloed? Of dat de oliën na 20 minuten elke cel in het lichaam bereikt hebben.

 


Starterskit: €185,- (incl 12 inzetbare oliën)

Young Living's Dewdrop Diffuser heeft een tijdloos design. Werkt als een bevochtiger, vernevelaar en aromaverstuiver in één. Gemaakt van hoogwaardig kunststof dat de kwaliteit van de oliën niet aantast.

De oliën worden koud verneveld, zodat de kwaliteit van de olie gewaarborgd blijft. De dewdrop diffused tot wel 10 uur.    


Starterskit: €185 (incl 12 inzetbare oliën)

De Desert Mist Diffuser is een verstuiver en bevochtiger en heeft verschillende opties, waaronder hoge, lage en onderbroken looptijden zodat je huis of kantoor tot wel tien uur lang heerlijk ruikt. Bevat tien LED-lichtopties, inclusief een flikkerende kaars. Verstuif etherische olie om een ontspannen sfeer te creëren, vervelende geurtjes te verwijderen en een sfeer van rust en balans te verspreiden. Die looptijden: Hoog - 5 uur. Laag - 8 uur. Interval (1 minuut aan/1 minuut uit) - 10 uur. De elf lichtopties kunnen onafhankelijk van de verstuiver aan- of uitgezet worden. De verstuiver heeft een flikkerende kaarsoptie. De verstuiver heeft een wisselende kleuroptie, waarbij er geleidelijk aan van kleur veranderd wordt.


Starterskit: €200,- (incl 12 inzetbare oliën)

De Lantern Diffuser heeft 11 lichtfuncties, waaronder een flikkerende kaars, en is perfect voor elke omgeving en gelegenheid. De verstuiver is tevens een luchtbevochtiger en één van de meest veelzijdige verstuivers van Young Living.

In de Lantern Diffuser kan 200 ml water. In de hoge stand kan de verstuiver 5 uur gebruikt worden en in de lage stand 8 uur. De verstuiver kan tot wel 10 uur gebruikt worden - 1 minuut aan, 1 minuut uit - als er gekozen wordt voor de periodieke stand*.

 


Starterskit: €290,- (incl 12 inzetbare oliën)

De luxe Aria Diffuser met glas en hout kun je gebruiken om je oliën op een goede manier te vernevelen.

Uitgerust met een afstandsbediening, de mogelijkheid om muziek af te spelen en om de kleur van de LED-verlichting te bepalen. In de Aria bevindt zich een kleine ultrasonische plaat die meer dan een miljoen keer per seconde vibreert, water verdampt en de etherische olie in de lucht verspreidt.

Omdat de olie koud wordt verneveld, blijft de kwaliteit gewaarborgd.

Met de aria kan je wel 10uur diffuse.

 


Speciaal voor de kleintjes
Is Feather the Owl niet mega cute?
Deze uil is een luchtbevochtiger, verstuiver, nachtlampje en geluid in een!
Feather heeft diverse diffuse-standen en lichtstanden. en 5 fijne geluidjes zoals vogelgeluid en zee geluid.  Hij is instelbaar in 3 verschillende standen. In de hoge modus loopt hij ongeveer 5-6 uur, laag ongeveer 8 uur en met interval (1 minuut aan en 1 minuut uit) 10 uur.

naast de lavender die gratis meegeleverd word kan je nog meerdere olies gebruiken die heerlijk zijn voor het bed ritueel.

 


Heb je interesse in deze mooie starterskit laat het ons even weten via Instagram of Facebook!


06-46538474