Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL en naar BE.

Woodland Fay Crafts

 

Mijn naam is Stefanie, ben 31 jaar oud, heb een lieve man en 2 dochters van 4 en van bijna 2 jaar. Verder werk ik als verpleegkundige in het ziekenhuis op de endoscopie afdeling.

Vroeger was ik iemand die altijd bezig was met mijn handen, of het nu potlood en papier was, verf, lijm, hout, het maakte niet uit zolang ik mijn gedachte maar kon uitbeelden. Ook was ik als klein meisje gefascineerd door feeën, elfen, edelstenen en alles wat magisch of anders was.

Door de jaren heen is dat helaas verwaterd en verdween mijn innerlijke magie langzaam, ik kreeg het druk met mijn studie, leerde mijn man kennen, werd zwanger, huis kopen en werken.

Op een gegeven moment voelde ik een leegte in mij, een waar gemis. Dit gemis was het werken met mijn handen en mijn creativiteit uiten in daden. Ik zocht een nieuwe hobby, iets waar ik weer meer mijzelf kon zijn dan moeder, huisvrouw en verpleegkundige.

Vroeger was klei een onmisbaar product bij mijn ouders thuis, en zo kwam ik op het idee om dit weer eens in huis te halen en om eens wat van al die verzamelde glazen potjes te recyclen.

Mijn fascinatie voor de wonderlijke wereld van magie, elfen en feeën kwam terug naar boven en zo ontstond het concept Woodland Fay Crafts.

Het werken met klei en mijn gedachte uitbeelden in werkelijkheid bracht mij weer dichter tot mezelf. Ook dwong ik mijzelf om het niet in een keer goed en perfect te willen doen, maar er een leerproces van te maken. Vroeger als het mij niet in een keer lukte ging ik al snel door naar het volgende, waardoor er ontzettend veel onafgemaakte projecten door het huis lagen. Nu geef ik mijzelf de ruimte om fouten te maken en er vooral van te leren en plezier te houden in wat ik doe.

Het werken met klei geeft mij ook de mogelijkheid om te werken met een ultieme favoriet, edelstenen.

Van kleins af aan ben ik gefascineerd geweest door de pracht en praal wat edelstenen bij zich dragen en ben ik ook een groot verzamelaar hiervan. Voor vrienden en familie maak ik wel eens een huisje op bestelling, met een gevraagde edelsteen of waarvan ik denk dat hierbij past. Het werken op bestellingen zou ik in de toekomst wel willen uitbreiden, want hoe mooi is het om iemand een gepersonaliseerd cadeau te geven of te krijgen. Maar voor nu doe ik dat nog even niet in verband met tijdsplanning. Een huishouden runnen, moeder zijn en werken beperkt mij hier nog in.

Dus hopelijk is dit iets voor in de toekomst.

 

Op Instagram kunt u terecht voor mijn portfolio

De producten zijn te koop in mijn Etsy winkel, de link hiervan is terug te vinden in de bio van mijn Instagram Woodland Fay Crafts.