Gratis verzending vanaf €100,- binnen NL en naar BE.

Mijn verhaal

Gepubliceerd op 15 maart 2022 om 17:34

Mijn verhaal..

Van alle honderden prachtige stenen in huis is dit mijn favoriet.

Een stuk marmer dat met veel liefde en verdriet gemaakt is door mijn eigen tante nadat ons kindje met 26 weken zwangerschap is overleden op 16-03-2017 door een zeldzame aandoening.

Zijn kamertje was al helemaal klaar voor zijn komst. Toen opeens vielen we in een diep zwart gat met oneindig veel vragen en moesten we gaan nadenken over liedjes die we op de crematie wilde gaan afspelen. Het was de zwaarste tijd in mijn leven.

Na 1 jaar probeerde we het opnieuw met angst weer de diepte in.. totdat we met 10 weken zwangerschap nogmaals het nieuws te horen kregen dat het weer niet goed was. Nieuws waarvoor ik bang was kreeg ik te horen.

Op 20-03-2018 hebben we afscheid van haar moeten nemen.. waarom.. zielsveel pijn en verdriet kwam weer op. Ziekenhuis in Ziekenhuis uit waar eindigt deze pijn. We konden als optie kiezen voor PGD een IVF behandeling. Maar mijn hormonen konden dat niet ook nog erbij hebben. Mijn hoofd zei ga daar voor, de zekerheid mijn hart zei probeer het nog een laatste keer op de natuurlijke manier. Ik luisterde naar mijn hart en we besloten het nog een keer te proberen met nog meer angst.

Ik zocht naar iets dat me steun en hoop kon geven tijdens deze moeilijke tijd en kwam in aanmerking met edelstenen. 1 steentje heb ik altijd bij me gedragen en weet je, we kregen eindelijk goed nieuws te horen! Ik sprong een gat in de lucht! Ondanks het goede nieuws bleef ik het steentje bij me dragen en alles verliep goed. Toen ik ging bevallen in het ziekenhuis ging mijn steentje in mijn hoofdkussen met me mee. Door alle emoties was ik het vergeten en is nooit meer terug gevonden. De steen had haar werk gedaan. Toen had ik daar nog geen idee van maar omdat het mij zoveel hoop en steun had gegeven ben ik me er meer en meer iedere dag in gaan verdiepen en zo kreeg ik ook verhalen van andere mensen te horen. Dat bracht dat ik er steeds meer van wilde weten.

Ik ging doen waar ik me goed bij voelde thuis werken in mijn eigen salon waar ik chakra healings gaf bij andere. Ik zag met eigen ogen hoe iedereen daarop reageerde en wat edelstenen voor iemand kon betekenen. Met en met werd mijn collectie edelstenen steeds groter en besloot om ze ook te gaan verkopen. Zodat mijn klanten niet alleen bij mij maar ook thuis hun steen hadden. Ik deed daarnaast nog een opleiding over edelstenen en mineralen en kwam erachter dat veel dingen klopte. Alles viel op z'n plek.

Doordat ik de salon had kon ik me maar 50% geven voor de webshop met edelstenen dus besloot ik om te stoppen met de salon en me voor 100% te geven aan edelstenen.

Wat ik met dit verhaal wil vertellen is dat het allemaal zo is ontstaan en zo heeft moeten zijn waar ik nu sta. Doordat ik naar mijn hart heb geluisterd hebben we nu een gezond kereltje en sta ik sterker in mijn schoenen. Door dagelijks bezig te zijn met edelstenen voel ik me verbonden met mijn 2 andere kindjes Quinten en Milou.

Niets was vooraf gepland of uitgestippeld, puur op mijn intuïtie en gevoel ben ik dit pad gaan bewandelen en het bracht me alle kleuren van de regenboog en dichter bij moeder natuur. Nog altijd en dat zal altijd zo blijven, zoek ik edelstenen met veel liefde stuk voor stuk uit, laat ik alle edelstenen met liefde aan jullie zien, pak ik ze als een cadeautje voor jullie in met liefde en worden deze schatten door jullie met veel liefde ontvangen. Wat je geeft krijg je terug... luister naar je hart en heb lief❤


Reactie plaatsen

Reacties

Tamara Den besten
een jaar geleden

Lieve Fanny, wat een ontroerend verhaal! Knap dat je dit deelt met de wereld. Ik geniet van jou als mens zijnde; je humor en je vrolijkheid. Blijf het prachtige mens wie je bent, want ook met al je bagage ben jij mooi en mag je trots zijn op jezelf!
Liefs, tamaar